Iz Fudbalskog kluba Mladost – Vrijedan poklon fudbalerkama

Tekst: Sreten Mitrović - 09. septembra 2018. 058.ba

ROGATICA – Ženska ekipa koja već tri godine radi u okviru Fudbalskog kluba Mladost iz Rogatice ovih dana dobila je vrijedan poklon od Fudbalskog podsaveza Sarajevsko-romanijske regije. Riječ je o komplatu dresova koga je predsjednik Podsaveza Milorad Lale uručio predsjedniku Fudbalskog kluba Mladost Željku Ćuzulanu.

To je, rečeno je ovom prilikom, u neku ruku nagrada rogatičkim fudbalerkama za dosad postignute rezultate među kojima je i šampionsko mjesto u Prvoj fudbalskoj ligi Republike Srpske za žene, grupa istok, u prošlogodišnjem prvenstvu i za dlaku im je izmakao plasma u Premijer ligu BiH, ali i podstrek za budući rad.

U ime kluba, koga sačinjavaju muška i ženska ekipa i škola fudbala, na ovom lijepom poklonu zahvalio se predsjednik Željko Ćuzulan istakavši da im je dobro došao pred predstojeći početak prvenstva u sezoni 2018/2019, koje startuje 29. ovog mjeseca, i posebno kad je opšta nestašica finansijskih sredstava za takmičarske i ostale aktivnosti.

Ćuzulan je istakao i da ženski fudbal iz sezone u sezonu postaje sve popularniji i stiče ne samo nove mlade fudbalerke, nego i simpatizere od najmlađih do najstarijih ljubitelja fudbala u Rogatici.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,