Novi sadržaji dječije radionice na Sportsko-rekreacionom centru u Rogatici

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 21. septembra 2018. 058.ba

ROGATICA – Nakon što je uz nedavnu krsnu slavu Preobraženje Gospodnje Udruženje djece i omladine sa posebnim potrebama „Rastimo srećno“ otvorilo dvije igraonice za djecu iz Rogatice i okoline, ovih dana otvorena je i obnovljena dječija radionica na Sportsko-rekreacionim centru „9. januar“.

Kupljen je, rekoše u Odjeljenju za privedu i društvene djelatnosti Opštinske uprave, novi spratni tobogan, više ljuljački i druga oprema za igru djece koju ovih lijepih septembarskih dana djeca maksimalno koriste, posebno u popodnevnim časovima.

Sa novim toboganom na sprat, ljuljaške i drugom opremom zamjenjuje se stara i dotrajala koja je instalirana prije više od 20 godina. Utrošeno je 13.000 maraka iz budžeta opštine uz najavu da će uskoro ova igraonica dobiti i još neke elemente za zabavu djece.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,