Održan memorijalni karate turnir u znak sjećanja na Vidoja Andrića

SRANA - Jovana Borovčanin - 19. oktobra 2018. 058.ba

VIŠEGRAD – U Višegradu je održan memorijalni karate turnir u znak sjećanja na dugogodišnjeg takmičara i trenera višegradskog Karate kluba „Drina“ Vidoja Andrića.

Na turniru učestvovalo je 20 klubova iz Srbije, Republike Srpske i Federacije BiH sa više od 250 takmičara u svim kategorijama.

U ukupnom plasmanu prvo mjesto osvojio je Karate klub „Specijal“ iz Goražda, drugo mjesto ekipa „Rogatica“ iz Rogatice, a treće mjesto Karate klub „Ljubišnji“ iz Foče.

Za najuspješnijeg takmičara u muškoj kategoriji proglašen je Marko Danilović sa Pala, a u ženskoj Mia Antić iz Višegrada.

Načelnik Višegrada Mladen Đurević rekao je da posljednjih mjeseci u ovu opštinu stižu medalje i izrazio nadu da će sportisti nastaviti da nižu uspjehe.

On je naglasio da će opština uvijek podržavati sport i nastojati da obezbijedi sportistima još bolje uslove za treniranje.

Generalni sponzor Karate kupa je opština Višegrad.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,