Čajničani uživali u Južnom vetru

17. novembra 2018. 058.ba

ČAJNIČE – Sinoć su u Čajniču, u kino sali Doma kulture „Filip Višnjić“ bile održane dvije projekcije domaćeg krimi trilera „Južni vetar“. Čajničani su nakon par godina pauze imali priliku da uživaju u filmu na velikom platnu.

Film je solidna akcija, predstavlja klasičnu antiherojsku priču iz svijet kriminala i zavjera. Srpska kinematografija nema baš mnogo ovakvih filmova. Akcijske scene su odrađene na vrlo dobar način u maniru klasičnih holivudskih produkcija. Publika je bila oduševljena kada se u filmu pojave članovi „Goci Benda“ prije svih baš Dejan Šćepanović.

Nakon filma publika je bila oduševljena kako filmom tako i prilikom da konačno gleda jedan u kinu. Mnogi su izrazili želju da ovo postane tradicija, bar jednom u 2 mjeseca. Neki su istakli da bi bilo sjajno gledati novi nastavak spinofa Harija Potera, Fantastične zvijeri. Nadamo se da će im se ta želja i ispuniti.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,