Konkurs za dodjelu stipendija

30. novembra 2018. 058.ba

Stipendije

ČAJNIČE – Kako saznajemo Opština Čajniče je juče 29.11.2018.godine raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija za školsku 2018/19. godinu.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja konkursa. Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom dostaviti lično na pisarnicu Opštinske uprave opštine Čajniče ili putem pošte na adresu Ul. Kralja Petra I Oslobodioca br 32, 73280 Čajniče (sa naznakom „Za studentsku stipendiju“).

Konkurs za dodjelu studentskih stipendija i obrazce prijave na konkurs i izjava (tačka V. red.br. 3) mogu se dobiti na pisarnici Opštinske uprave opštine Čajniče, a mogu se preuzeti i na internet stranici.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: