Održan Treći jesenji sajam

05. novembra 2018. 058.ba

NOVO GORAŽDE – U područnoj Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Novom Goraždu održan je Treći školski jesenji sajam humanitarnog karaktera sa ciljem razvoja i napretka ove škole, a novac koji bude prikupljen od sajma biće utrošen, uz koordinaciju učenika i nastavnika, za ono što im je najneophodnije u školi.

Iz škole kažu da je Sajam osmišljen kao manifestacija društvenog i kulturnog karaktera u svrhu prikupljanja materijalnih sredstava za uređenje škole.

Oni su dodali da je cilj prvenstveno, da se učenici angažuju, sarađuju međusobno i naprave sami svoje proizvode koje su izlagali i prodavali.

Većina napravljenih proizvoda bila je od recikliranih materijala i jesenjih dekoracija iz prirode.

Sajam je okupio djecu, nastavnike i roditelje a u čemu je i i najveći značaj sajma.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: