Ponovo radi bioskop

05.11.2018.

ČAJNIČE – Projekcije filmova u Čajniču poslednjih godina su prava rijetkost. Razlog je mala posjećenost. Čajničani kao da su izgubili naviku da gledaju filmove u kinu. Tužno je reći da mlađe generacije možda i nemaju tu naviku.

Ipak svi, i mladi i stari će imati priliku da napune kino salu Doma kulture “Filip Višnjić” 16. novembra u 18h kao i u 20:30h kada će biti projekcije domaćeg filma Južni vetar.

U filmu glavne uloge tumače Dragan Bjelogrlić, Miloš Biković, Jovana Stojiljković te još mnogi drugi velikani i zvijezde srpske kinematografije.

Film je dobio odlične kritike. Radi se o krimi trileru koji nam priča priču o putevima droge kroz Balkan, životima sitnih i krupnih kriminalaca i mnogim problemima srpskog društva. Radnja filma je napeta, uzbudljiva i puna preokreta i akcije.

Dakle, 16.11. Kino sala Doma kulture “Filip Višnjić” dva termina 18h, te 20:30h. Eto prilike da Čajničani uživaju gledajući film na velikom platnu. To iskustvo, taj doživljaj je bolji od gledanja filma na bilo kojem drugom uređaju.