Akcija „Jedan slatkis jedno dijete“ počela u Čajniču

11. decembra 2018. 058.ba

Slatkiši za djecu

ČAJNIČE – Savjet učenika Srednjoškolskog centra “Petar Petrović Njegoš” iz Čajniča pokrenuo je 3. decembra humanitarnu akciju prikupljanja slatkiša za djecu iz socijalno ugroženih porodica povodom novogodišnjih praznika koja će trajati do 24. decembra, kada ce biti organizovana i priredba.

Predsjednik Savjeta Djurdjica Simovic rekla je novinarima da su mladi aktivisti u okviru akcije “Jedan slatkiš, jedno dijete” postavili kartonske kutije u sve lokalne prodavnice, uz poruku da građani koji tu pazare stave u njih slatkiš ili grickalice, kako bi se priključili ovoj akciji i pokazali svoju humanost i na najbolji mogući način pomognu djeci.

“Cilj je da se prikupe što veći broj slatkiša od kojih će napraviti simbolične paketiće za djecu koje žele da obraduju i razvesele
naglasila je Simoviceva.

Ovo je treća ovakva akcija u Čajniču koju organizuje Savjet učenika – prikupljanja, pakovanja i podjele slatkiša djeci iz socijalno ugroženih porodica.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.