Nek’ ti je slava doktore Dakiću

20. decembra 2018. 058.ba

ČAJNIČE – Umro je doktor Miodrag Dakić, koji je karijeru počeo davno u Čajniču. Bio je veliki humanista, čovjek, patriota. Kao vrstan doktor pomogao je da mnogi Čajničani dođu na ovaj svijet. Sahrani će ispred Opštine Čajniče prisustvovati načelnik Goran Karadžić sa delegacijom, predstavnicima Doma zdravlja, Boračke organizacije, te građanima.

Za one koji to ne znaju, ili su zaboravili dr Dakić je bio i ostao veliki prijatelj Čajniča. U teškim vremenima se poznaju veliku ljudi, ali i iskreni prijatelji. Od rata nema goreg i težeg vremena. Dok smo ginuli, patili, borili se da ostanemo živi i dobijemo rat, onda kada nam je trebala ruka prijatelja, dr Dakić je bio to. Kad smo imali malo prijatelja, kad je bilo teško, on je bio tu. Ljekari Pljevaljske bolnice na čelu sa pokojnim Dakićem spasili su mnogo čajničkih života, pomagali nam kad to niko nije htio. Bili su naša sigurna luka. To je dug koji se nikad ne može vratiti.

Doktore hvala ti za sve. Hvala ti za ruku prijateljstva, hvala ti za mnogobrojne živote koje su oteo iz kandži smrti. Hvala ti za sve one koje si donio na ovaj svijet. Mnogo smo ti dužni. Nikad ti taj dug nećemo moći vratiti, ali pamtićemo te doktore. Nek ti je vječna slava i vječno ti hvala. Počivaj u miru.

Vječno zahvalni tvoji Čajničani.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: