Paketići povodom predstojećeg praznika Djetinjci

21.12.2018.

ČAJNIČE – Dana 20.12.2018. godine u organizaciji glavnog odbora za izgradnju hrama svetog Kozme i Damjana u Strahovom Dolu, opština Pljevlja i Crkvenog hora “Krasnica” iz Čajniča organizovana je dodjela paketića povodom predstojećeg praznika Djetinjci djeci Dječjeg vrtića “Bajka” i učenicima prvih razreda OŠ “Jovan Dučić” iz Čajniča.

Tom prilikom predsjednik Glavnog organizacionog odbora g-din Žarko Nenezić izrazio je zadovoljstvo što je jednim tako skromnim darom mogao da obraduje toliko mališana i naglasio da je to nastavak vrlo uspješne saradnje sa Crkvenim horom “Krasnica” i da se nada ce mnogi od te djecice krenuti primjerom djecaka i djevojcica tog hora. Dirigent Crkvenog hora “Krasnica” g-dja Veronika Vraneš je napomenula da je g-din Nenezić u prethodnom periodu mnogo pomogao u radu hora i da nam čast da učestvujemo u izgradnji Hrama sv. Kozme i Damjana u Strahovom Dolu.

Direktor Dječjeg vrtića “Bajka” g-din Vukašin Katana istakao je da je prijatno iznenadjen gestom g-dina Nenezića kojem se ovom prilikom srdačno zahvaljuje.