Paketići povodom predstojećeg praznika Djetinjci

21. decembra 2018. 058.ba

ČAJNIČE – Dana 20.12.2018. godine u organizaciji glavnog odbora za izgradnju hrama svetog Kozme i Damjana u Strahovom Dolu, opština Pljevlja i Crkvenog hora „Krasnica“ iz Čajniča organizovana je dodjela paketića povodom predstojećeg praznika Djetinjci djeci Dječjeg vrtića „Bajka“ i učenicima prvih razreda OŠ „Jovan Dučić“ iz Čajniča.

Tom prilikom predsjednik Glavnog organizacionog odbora g-din Žarko Nenezić izrazio je zadovoljstvo što je jednim tako skromnim darom mogao da obraduje toliko mališana i naglasio da je to nastavak vrlo uspješne saradnje sa Crkvenim horom „Krasnica“ i da se nada ce mnogi od te djecice krenuti primjerom djecaka i djevojcica tog hora. Dirigent Crkvenog hora „Krasnica“ g-dja Veronika Vraneš je napomenula da je g-din Nenezić u prethodnom periodu mnogo pomogao u radu hora i da nam čast da učestvujemo u izgradnji Hrama sv. Kozme i Damjana u Strahovom Dolu.

Direktor Dječjeg vrtića „Bajka“ g-din Vukašin Katana istakao je da je prijatno iznenadjen gestom g-dina Nenezića kojem se ovom prilikom srdačno zahvaljuje.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,