Čajničanka Kovačević sportista godine u Foči

31. јануара 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Nikolija Kovačević, sjajna odbojkašica, izabrana je za sportistu godine Foče. Kovačević, o kojoj smo već ranije pisali kaže:

„Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što sam proglašena za najboljeg sportistu Foče za 2018-u godinu. Ovo je jedno veliko priznanje za mene i divan je osjećaj znati da te neko ovoliko cijeni i poštuje.

U Foču sam prvenstveno došla da studiram medicinu, međutim ogromna ljubav prema odbojci dovela je do toga da se pridružim ekipi „Maglića“ prošle sezone. To su zaista divni ljudi, prihvatili su me na najbolji mogući način i bili mi podrška u najtežim trenucima života. Zbog njih se u Foči osjećam skoro kao kod kuće. Prvo šampionska titula, pa Premijer liga, sve divne uspomene sa divnim ljudima.

Ovo priznanje za najboljeg sportistu zaista je jedan veliki uspjeh za mene, a najviše dugujem trenerima, Vladu Vukoviću i Aleksandru Skakavcu, ljudima za koje ne znam na koji način bi ih opisala. Podržavali su me, vjerovali u mene čak i u momentima kad sam i sama bila nesigurna u sebe. Zahvaljujući njima osjećam se zaista posebno i mislim da će taj osjećaj potrajati jos dugo, dugo.“

Nikolija Kovačević, osim što je fantastičan sportista, odličan je i student medicine, i pravi uzor omladini ne samo Čajniča i Foče, već cijele Republike Srpske.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: