Poruka iz Doma staraca u Rogatici – Zabrana posjete štićenicima

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 21. januara 2019. 058.ba

ROGATICA – Zbog učestalih simptoma pojave sezonskog gripa i prehlada, a u dogovoru sa ljekarima ovdašnjeg Doma zdravlja „Dr Zoran Mitrović“, u Domu za starija lica „Sunce“ u Rogatici, u kome se nalazi nešto više od 70 štićenika, zabranili su posjete njihovim srodnicima počev od danas, 21. januara 2019. na taj način što se posjete štićenicima sa područja opštine totalno zabranjuje.

Na suprot njima, srodnicima štićenika iz drugih opštine omogućiće se jednom svakog dana u trajanju od 20 minuta u za to posebno određenoj prostoriji.

Ovakav režim posjete, reče direktor Doma Radomir Ćućula, trajaće do prestanka opasnosti od gripa, odnosno nove odluke o njenom povlačenju.

Mole se strodnici štićenika da se pridržavaju ove zabrane u cilju zdravlja njihovih i ostalih korisnika usluga u Domu staraca.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: