Svečanosti za Badnji dan i Božić u Čajniču

05. јануара 2019. 058.ba

ČAJNIČE – U hramu Uspenja Presvete Bogorodice u Čajniču u nedjelju, na Badnje veče služiće se večernje bogosluženje sa početkom u 17.00 časova, nakon čega će u porti hrama biti upriličeno nalaganja badnjaka služiće se kuvano vino, uz prigodan program koji će izvesti članovi KUD-a Izvor i crkvrni hor „Krasnica“.

Na sam dan praznika Božića 7 januara, posle Svete liturgije lomiće se česnica, a pronalazači novčića će dobiti novčane nagrade.

Podršku organizaciji ovog događaja pružila je opština Čajniče i načelnik opštine Goran Karadžić u saradnji sa Crkvenom opštinom Čajniče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: