Živković i Tanović na košarkaškom kampu

15.01.2019.

ČAJNIČE – I ove godine su na zimskom kampu košarkog kluba “Igokea” iz Aleksandrovca održanom na Jahorini, učestvovali dječaci iz Čajniča, tačnije čajničkog kluba “Vrelo”.

Ove godine su priliku da uče, i nauče nešto novo, te steknu novo iskustvo imali talentovani Luka Živković, i po mnogima supertalentovani Ognjen Tanović.

“Sve je bilo sjajno. Počev od društva, pa preko super smještaja, te fantastičnih treninga. Moram reći da ja nisam bio baš najspremniji fizički, ali sam se vrlo brzo adaptirao. Iako je trajalo kratko, zaista sam mnogo naučio. Zahvaljujem se trenerima Igokee i mom treneru Dušku Pečenici. Ovakvi kampovi nam zaista puno znače, prije svega jer naučimo dosta toga na čemu možemo da radimo na treninzima kod kuće.”, rekao nam je mladi Živković, inače kapiten pionira KK “Vrelo”.

Njegov timski kolega, godinu dana mlađi Tanović takođe ističe da je ovo bilo sjajno iskustvo i dodaje:

“Na kamp smo otisli 10. januara, bili smo smjesteni u hotelu” Rajska dolina” na Jahorini. Trenirali smo u sali Osnovne skole “Srbija”. Imali smo dva treninga dnevno. Treninzi su bili dobri kao i treneri. Mnogo toga sam naučio za ovo kratko vrijeme. Za mene ovo je jedno novo, predivno iskustvo. Stekao sam nove prijatelje i nadam se da ću ponovo biti u prilici da odem na neki kamp ovakve vrste.”