Glorija Gluhović se plasirala na Balkansko prvenstvo

13. марта 2019. 058.ba

ROGATICA – Na seniorskom prvenstu Bosne i Hercegovini koje je održano u Vogošći učestvovali su takmičari Karate Kluba Rogatica.

Bronzanom medaljom se okitila Glorija Gluhović koja se ujedno plasirala na Balkansko prvenstvo koje ce biti održano u Čačku, krajem aprila.
Kako sama kaže, za nju je karate bio jedini logičan izbor jer otkad zna za sebe, zna za ovaj sport i kimono.

Talenat za karate pokazala je nebrojeno puta, osvajajući, brojne medalje a najviše one zlatne medalje Svaka nagrada i priznanje joj mnogo znače.

Glorija Gluhović rekla je da na ovom proteklom takmičenju nije zadovoljna svojim nastupom jer se nije spremila na vrijeme, te da je svjesna da nije dala svoj maksimum.

„Sada, kad sam ušla u seniorsku konkurenciju svaki ostvareni rezultat ima veliku vrijednost sto daje jos veću motivaciju za napretkom“ – rekla je Glorija.

Ona je istakla da joj je drago što se plasirala na Balkansko prvenstvo i što ima šansu da se takmiči sa novim, iskusnijim takmičarkama, dodajući da će dati sve od sebe na tom takmičenju.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,