Na OK fest dolaze “Franc Ferdinand”, “Goblini”, “Bjesovi”, “Dubioza”, “Partibrejkers”…

01.03.2019.

FOČA – Organizatori Okej festa objavili su danas imena izvođača šestog izdanja ovog festivala, koji će se održati na Tjentištu od 12. do 14. jula, a najzvučnije ime je škotski bend „Franc ferdinand“, jedan od najkvalitetnijih bendova britanske, ali i svjetske muzičke scene.

Uz „škotske grofove“, prvi put na Tjentište dolaze srpski bendovi “Goblini” i “Bjesovi”, te hrvatski sastav “Pips čips i videoklips”, a nakon prošlogodišnje promocije knjige na ovom festivalu i Nele Karajlić će ove godine zasvirati sa svojim bendom.

U Dolinu heroja se vraćaju “Dubioza kolektiv”, “Let tri”, “Partibrejkers”, “Brkovi”, Edo Majka, a publiku će zabavljati i “M.O.R.T”, Đorđe Miljenović, „Helem Nejse“, Vojko Vrućina, „Iskaz“.

Kao i prethodnih godina, koncerti će, pod obroncima planinskih masiva Nacionalnog parka „Sutjeska“, biti organizovani na tri bine.

Organizatori navode da, osim dobre muzike, program „Nektar OK festa“ nudi sadržaje i za ljubitelje avanture, koji će uživati u rafting doživljaju rijekom Tarom, kroz najdublji evropski kanjoj, te planinarskim šetnjama kroz Nacionalni park „Sutjeska“ i kroz jednu od poslednjih očuvanih prašuma u Evropi – Perućicu, kao i u posjeti Trnovačkom jezeru podno Maglića, najvišeg vrha u BiH.

„Osigurajte sebi OK doživljaj na vrijeme, iskoristite Ekstra ponudu i pridružite nam se u nezaboravnoj OK avanturi. Paketi ponude za boravak na Nektar OK festu dostupni su na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net. Posebno izdvajamo EKSTRA PONUDU za OK kampere gdje se u samom startu nudi ograničen broj paketa po cijeni od 25,00 KM koji podrazumjevaju trodnevni boravak u OK kampu uz mogućnost prisustva svim koncertima na tri festivalske bine“, saopštili su organizatori.