OŠ „Jovan Dučić“ zauzela četvrto mjesto regionalnim takmičenju u košarci

22. марта 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Na regionalnim takmičenju u košarci za osnovne škole održanom u Lukavici, OŠ „Jovan Dučić“ zauzela je četvrto mjesto u konkurenciji sedam škola.

„Turnir je bio dobar, jedino što mi se ne sviđa je to što se igra 2 poluvremena po 10 minuta. I ima dosta prljave igre, bez zaustavljanja vremena. Prvu utakmicu smo bili dobri i dobili Igman 21:15, protiv Pala smo izgubili na svoje greške, imali smo dosta promašenih bacanja i to nas je koštalo. Uakmicu za treće mesto smo izgubili zbog umora, jer igrali smo dvije zaredom. Držali smo se do kraja, ali smo izgubili 4 poena razlike. Moram reći da ni suđenje nije bilo na potrebnom nivou.“ rekao nam je Dejan Starovlah, učenik čajničke osnovne škole.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: