Radionica u dječijem vrtiću „Bajka“ povodom 8. marta

07. марта 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Kreativna radionica pod nazivom “Mami na dar” na kojoj su mališani zajedno sa tatama, stričevima i ujacima izrađivali simbolične poklone za mame, strine i ujne povodom osmomartovskog praznika održana je u Dječijem vrtiću “Bajka“. Učesnici radionice su pokazali su svu svoju kreativnost, ali i nesebičnu ljubav i pažnju prema ženama i majkama.

Svi su zajedno udružili ruke i talenat kako bi izradili najljepše poklone za majke i životne saputnice.

-Ovo je najljepši način da se obraduju mame i sa zadovoljstvom organizujemo ove radionice“ rekao je direktor vrtića Vukašin Katana.

On je dodao da se kreativna radionica u susret Danu žena u Dječijem vrtiću organizuje već tradicionalno. Iz godine u godinu sve je bolje organizovana.

Sve je više roditelja, mališani su zadovoljni, ovo je jedan vid zabave, ali i promocije porodičnih vrijednosti, sa koje svi ponesemo najljepše utiske-istakao je Katana.

Direktor Vukašin je čestitao svim pripadnicama ljepšeg i nježnijeg pola srećan 8 mart i da im svaki dan bude praznik jer one to zaslužuju.

Simbolične poklone nastale na radionici mališani će majkama uručili na sam praznik osmog marta.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: