Rogatički karatisti na Prvenstvu Srpske osvojili osam medalja

04. марта 2019. 058.ba

ROGATICA – U Doboju je juče održano Prvenstvo Republike Srpske u karateu za djecu do 13 godina.

Rogatički karatisti u konkurenciji od 40 klubova i 525 takmičara osvojili su 8 medalja od čega 1 zlatna, 4 srebrene i 3 bronzane.
Zlatnu medalju osvojo je: Džida Dejan borbe pojedinačno u kategoriji -40 kg,

Srebrom su se okitili Šarenac Lazar borbe pojedinačno u kategoriji -50 kg, Kovačević Dušan borbe pojedinačno u kategoriji -45 kg, Đerić Marko borbe pojedinačno u kategoriji -52 kg, Pljevaljčić Pavle borbe pojedinačno u kategoriji -40 kg i

Bronzane medalje osvojili su: Andrić Tamara borbe pojedinačno u kategoriji -54 kg, Savić Valentina borbe pojedinačno u kategoriji -39 kg, Vukašinvić Danilo borbe pojedinačno u kategoriji -45 kg.

Trener Miroslav Gluhović istakao je zahvalnost roditeljima koji su im pomogli u realizaciji ovog takmićenja…On je djeci koja na ovom prvenstvu nisu ostvarila rezultat, poželio više sreće u narednim takmičenjima.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: