Savjet učenika SŠC „Petar Petrović Njegoš“ organizovao turnir u odbojci

31. марта 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Protekle sedmice Savjet učenika SŠC „Petar Petrović Njegoš“ iz Čajniča organizovao je odbojkaški turnir povodom projekta NVO „PRO-BUDUĆNOST“, putem koga su od ove organizacije dobila novčanu pomoć u iznosu od 500 KM, te su uspjeli da nabave odbojkaške i košarkaške lopte za kvalitetnije održavanje časova fizičkog vaspitanja u školi.

Predsjednik Savjeta Đurđica Simović rekla je novinarima da su povodom tog provedenog projketa, organizovani turniri 27. marta u srijedu, u sali Osnovne škole „Jovan Dučić“ u Čajniču, na kome su učestvovali učenici iz osnovne škole iz Novog Goražda, članovi O.K „Stakorina“ kao i muška i ženska odbojkaška sekcija iz srednjoškolskog centra.

Ona je dodala da su kupljene odbojkaške, košarkaške, rukometna i fudbalska lopta.

„Za sve učesnike turnira, kojih je bilo 73, kupljni su sokovi i grickalice, a to nam je finansijski pomogao načelnik opštine Čajniče Goran Karadžić, kome se ovim putem zahvaljujemo“ – istakla je Đurđica.

Ona se zahvalila i svim učesnicima, kao i ostalim koji su im pomogli u organizovanju turnira, a posebno profesoru Saši Mašiću.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.