1. Vaskršnji turnir u odbojci u Čajniču

11. априла 2019. 058.ba

Odbojka

ČAJNIČE – U Čajniču, u organizaciji Opštine Čajniče i OK „Stakorina“ 17. i 18. aprila održaće se 1. vaskršnji turnir u odbojci, koji će okupiti ekipe sa ovog područja.

Učesnici u ekipi moraju da imaju tri muškarca i tri žene, a svi koji žele da se prijave mogu to učiniti kod Anđele Mašić, prijave su besplatne.

Utakmice će se igrati u sali OŠ „Jovan Dučić“, početak je u 17.00 časova.

Takodje je na programu u okviru ovog turnira planirana i utakmica veteranki OK „Stakorina“ koja će se odigrati u četvrtak prije finalkne utakmice.

„Pozivamo sve sugradjane da u što većem broju dodju i zajedno sa nama proprate turnir, te pozdrave naše veteranke istinske legende cajnicke odbojke“ – poručili su iz OK „STAKORINE“.

Sponzor turnira je opština Čajniče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: