DJ-evi za Sinišu

04. aprila 2019. 058.ba

ROGATICA – U cafe Upitniku, u Rogatici, u subotu 6 aprila DJ-evi organizuju humanitarnu žurku pod nazivom „Srcem za Sinišu“, a sav prikupljeni novac će biti uplaćen na račun Siniše Draškovića, čovjeka kome su potrebna sredstva za transplataciju bubrega.

Humanitarnu akciju organizuje Rogatčanin Aleksandar u saradnji sa nekoliko profesionalnih dj-eva sa područja opštine Rogatica.

Ovo je još jedna akcija u nizu koju je organizovao Aleksandar Okilj, te ovaj put želi da pomogne Siniši da ozdravi.

”Zdravom čovjeku treba sve, bolesnom samo jedno – zdravlje”. Ova stara izreka poznata je svima, ali vrlo često nismo u stanju da je shvatimo dok nas ne zadesi neka teška nevolja.

Ali, sve dok u čovjeku srce kuca, postoji i nada!

Ulaznice će biti naplaćivane u iznosu od 5 KM.

Takođe svi koji žele da pomognu sredstva za pomoć Siniši Draškoviću mogu se i uplatiti na sledeće račune Pomoć u domaćoj valuti može biti uplaćivana na tekući račun broj: 562-012-81508577-21 kod BNL banke, a u devizama na račun: Siniša Drašković IBAN BA 395620128150859176 SWIFT BIC: RAZBBA 22.

Otvoren je i humanitarni broj 1413 za Sinišu te svojim pozivom darujte 1 KM.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: