Humanitarna akcija za pomoć Siniši Draškoviću – Masovan odziv Rogatičana

12.04.2019.

ROGATICA – Stanovnici Rogatice od najmlađih do najstarijih i iz svih struktura masovno i su se uključili u humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za kadaveričnu transplantaciju bubrega u italijanskoj Padovi Siniše Draškovića za što je potrebno prikupiti 65.000 evra.

Najnoviji prilozi došli su od di-džejeva i kluba „Upitnik“ iz Rogatice. Oni su priredili žurku za svoje fanove sa koje je cijeli „pazar“ u iznosu od 2237 maraka uplaćen na tekući račun Draškovića broj: 562-012-81508577-21 kod NLB Banke Banja Luka, poslovne jedinica u Rogatici.

Akciju su podržale i članice Ženskog odbojkaškog kluba Mladost koje su kutije za prikupljanje pomoći Draškoviću postavile na ulazu u Sportsku dvoranu u kojoj je sinoć odigrana prvenstvena utakmica između domaće ekipe i odbojkašica Han-Pijeska, članova Druge ženske odbojkaške lige RS.

Pauze između setova popunile su članice Aerobik kluba „Viktorija“ iz Rogatice pa je sakupljenih 2000 maraka zajednički prilog akciji za pomoć sugrađaninu Siniši Draškoviću, reče Ivana Nikolić, stručni rukovodilac i vlasnik Aerobik kluba.

U akciju prikupljanje pomoći za liječenje Draškovića, koji već mjesecima svaki drugi dan ide na dijalizu u Univerzitetsku bolnicu Foča, mogu se uključiti i svi drugi ljudi dobre volje uz telefonski poziv na humanitarni broj 1413 kod m:tela.