Odličan nastup rogatičkih atletičara

18. априла 2019. 058.ba

ROGATICA – Na Regionalnom atletskom takmičenju u okviru MOI-RS za osnovne i srednje škole, koje je u utorak održano u Sokocu, odličan nastup atletičara/ki rogatičkih škola.

Ispred osnovne škole u skoku u dalj zlatom se okitila Ćaćić Snežana, srebro je osvojila Gračanin Marija i Sokolović David, a treće mjesto osvojio je Ćebić Andrej.

U disciplini bacanja kugle treće mjesto osvojila je Popović Kristina. Ispred srednje škole zlato je osvojila Rajak Dimitrija u disciplini bacanja kugle, kao i Ćebić Ivan.

U skoku u dalj drugo mjesto pripalo je Ikonić Ireni. U disciplini trčanje na 100m treće mjesto osvojila je Ćaćić Nkolina.

Za najuspješniju takmičarku MOI – osnovna škola, već treću godinu za redom proglašena je Ćaćić Snežana koja je u disciplini skok u dalj pored zlata, postigla i novi rekord od 5,07m.

Prvoplasirani i drugoplasirani takmičari direktno su stekli učešće na finalnom takmičenju koje će se 11. maja održati u Trebinju.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: