Održana priredba malih maturanata

19. aprila 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Večeras je u Domu kulture „Filip Višnjić“ održana priredba malih maturanata pod nazivom „Miris prošlosti u sadašnjosti“. Cilj priredbe je donatorsko veče i prikupljanje sredstava za matursko veče učenika devetih razreda OŠ „Jovan Dučić“.

Imali smo priliku da uživamo u sjajnom prikazu duha nekih prošlih vremena. Kroz glumu, ples, narodne igre i spletove podsjetili smo se divnih tradicija, najljepših dijelova srpske istorije, kulture i kulturnog naslijeđa.

Imali smo prikaze običaja Vaskrsa, ne samo kod Srba već širom svijeta. Za kraj imali smo skraćeni i ubrzani prikaz svadbe.

Ovo divno aprilsko veče, bilo bi još bolje da su Čajničani u većem broju ispunili kino salu i podržali ovaj trud Bobane Živković i sjajne dječice.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: