Tadić i Gigović u selektivnom kampu

25. априла 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Dva dječaka iz Čajniča rođena 2007. godine bili su u selektivnom kampu područnih saveza Sarajevsko-Romanijske regije i Hercegovine Fudbalskog saveza Republike Srpske, održanog u Vojkovićima.

Ognjen Gigović i Pavle Tadić, biseri čajničke Stakorine imali su priliku da se pokažu pred svojim vršnjacima iz ovog dijela Republike Srpske.

„Velika je čast i zadovljstvo nastupati u selektivnom kampu Republike Srpske gdje su bili najkvalitetniji igrači moje generacije 2007. iz svih gradova istocne regije Republike Srpske. Uložio sam veliki trud i u potpunosti sam opravdao svoje prisustvo u igri.

Veliku zahvalnost dugujem mojim roditeljima i treneru Konstantinu Katani na velikoj podršci.“, rekao nam je Pavle Tadić, inače dječak koji se ističe igrom u napadu.

Njegov školski drug i timski kolega Ognjen Gigović je vezni igrač. On je oduševljen kampom i iskustvom.

„Kamp je bio odličan.Treneri su nas podjelili u 4 ekipe. Igrao sam na poziciji veznog igrača, i čak sam dao gol glavom. Družili smo se sa svojim vršnjacima iz mnogo gradova. Tu je bio i moj drug Pavle, i moram to istaći, moja ekipa je pobjedila njegovu. Proveo sam se odlično i želim da u narednom periodu imamo češće ovakva dešavanja.“, objašnjava nam svoje impresije Gigović.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: