Tadić i Gigović u selektivnom kampu

25.04.2019.

ČAJNIČE – Dva dječaka iz Čajniča rođena 2007. godine bili su u selektivnom kampu područnih saveza Sarajevsko-Romanijske regije i Hercegovine Fudbalskog saveza Republike Srpske, održanog u Vojkovićima.

Ognjen Gigović i Pavle Tadić, biseri čajničke Stakorine imali su priliku da se pokažu pred svojim vršnjacima iz ovog dijela Republike Srpske.

“Velika je čast i zadovljstvo nastupati u selektivnom kampu Republike Srpske gdje su bili najkvalitetniji igrači moje generacije 2007. iz svih gradova istocne regije Republike Srpske. Uložio sam veliki trud i u potpunosti sam opravdao svoje prisustvo u igri.

Veliku zahvalnost dugujem mojim roditeljima i treneru Konstantinu Katani na velikoj podršci.”, rekao nam je Pavle Tadić, inače dječak koji se ističe igrom u napadu.

Njegov školski drug i timski kolega Ognjen Gigović je vezni igrač. On je oduševljen kampom i iskustvom.

“Kamp je bio odličan.Treneri su nas podjelili u 4 ekipe. Igrao sam na poziciji veznog igrača, i čak sam dao gol glavom. Družili smo se sa svojim vršnjacima iz mnogo gradova. Tu je bio i moj drug Pavle, i moram to istaći, moja ekipa je pobjedila njegovu. Proveo sam se odlično i želim da u narednom periodu imamo češće ovakva dešavanja.”, objašnjava nam svoje impresije Gigović.