Završen prvi Vaskršnji turnir u odbojci

20. aprila 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Peksinoć je u Čajniču završen prvi Vaskršnji turnir u odbojci. Turnir je trajao dva dana, ekipe su bile mješovitog karaktera te su osim žena, na turniru nastupili i muškarci. Ukupno 7 ekipa je bilo u konkurenciji. Publika je gledala odličnu odbojku u sali OŠ „Jovan Dučić.

Slavila je ekipa cafe-bar „Derbi” koja je u finalu savladala ekipu Cafe „Exit“ sa 2:1. Treće mjesto osvojila je ekipa „Bojana“i“Mira“ iz Čajniča.

Ovaj turnir uljepšale su i veteranke koje su u revijalnom djelu odigrale utakmicu, i ponovo pokazale svoj talenat na parketu. Veliki broj publike koji je propratio turnir pozdravio ih je gromoglasnim aplauzom.

Na turniru su proglašeni i pojedinačni pobjednici a to su:

Za najboljeg igrača turnira izabran je Ivan Mašić, za najboljeg tehničara Sanja Šijakovic, najbolji korektor bio je Mladen Karadžić, najbolji primač Anja Papić, te najbolji bloker Aleksandar Ivanović.

Svi pobjednici su na kraju nagrađeni diplomama i peharima koje im je uručio načelnik Goran Karadžić. Pokrovitelji turnira je opština Čajniče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: