Dječiji vrtić „Bajka“ slavi 30 godina postojanja

09. maja 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Naredne sedmice JPU “Bajka” obilježeva 30 godina postojanja, povodom toga biće priređen bogat program koji će trajati od 13 do 17 maja.

„Broj djece koja u vrtiću svakodnevno borave se povećava. Trenutno vrtić pohadja 95 mališana, rasporedjenih u tri grupe“, kaže direktor ustanove Vukašin Katana.

„Idealno vrijeme za upis djeteta u vrtić ne postoji, to je individualno i zavisi od djeteta do djeteta. Boravak u kolektivnom okruženju ima više prednosti nego mana“ – istakao je Katana.

Program obilježavanja 30 godina postojanja vrtića počeće izložbom dječijih radova koja će biti otvorena 13 maja u galeriji Doma kulture „Filip Višnjić“ sa početkom u 11 časova.

Proslava tridesetogodišnjice postojanja jedine predškolske ustanove u Čajniču nastaviće se 14 maja igrama bez granica koja počinju u 11 časova na stadionu „Rakovice“.

Za 15 maj je predvidjena lutkarska predstava „Radost proljeća“ u izvođenju Velibora Đorđića sa početkom u 11,00 časova u prostorijama vrtića.

16. maja je priređen maskenbal i otvorena vrata vrtića koji će se održati u prostorijama vrtića sa početkom u 11,00 časova.

Petak 17 maja biće održana Svečana akademija u velikoj salli Doma kulture u Čajniču sa početkom u 18,00 časova.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: