Košarkaški klub Rogatica – U reprezentaciji Srpske dva košarkaša

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 17. maja 2019. 058.ba

ROGATICA – Nakon što su najviše doprinijeli da njihov matični košarkaški klub Rogatica ubjedljivo osvoji prvo mjesto u Sarajevsko-romanijskoj regiji i uspješno učestvuje na polufinalnom košarkaškom turniru Republike Srpske za godište 2006. i mlađe, a poslije dvodnevnog pokaznog turnira u Zvorniku, David Sokolović i Viktor Đurović kao članovi reprezentacije Republike Srpske otišli su na turnir regiona koji se u organizaciji Košarkaškog saveza Srbije održava u Kragujevcu od danas, 17. do zaključno sa nedjeljom 19. maja.

Trener ovih mladih košarkaša Rajko Kojić reče da se radi o izuzetno talentovanim dječacima pred kojim je svijetla košarkaška budućnost. Košarkaškom klubu Rogatica i njemu kao njihovom treneru veliko je zadovoljstvo što su se mađu 12 mladih košarkaša iz svih kajeva Republike Srpske, koliko ih je otišlo u Kragujevac, našla i čak dvojica iz male Rogatice.

To je, kazuje on, dokaz njihovog talenta i ljubavi prema košarci, ali i dobrog rada sa mlađim selekcijama u KK Rogatica.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: