Svečana akademija vrtića „Bajka“

17. maja 2019. 058.ba

Večeras je u Čajniču bilo svečano. Dom kulture „Filip Višnjić“ bio je domaćin svečane akademije JPU „Bajka“ povodom 30 godina postojanja ove ustanove.

Odavno kino sala čajničkog hrama kulture nije bila ovako ispunjena kao što je što večeras bio slučaj.

Svečarska atmosfera prožeta je onim najlepšim što čini jedan vrtić, djecom.

Čajnički mališani su se trudili da pokažu svoj talenat, ali i dječiju ozbiljnost. To je ona vrsta ozbiljnosti koja otopi i zaleđeno srce.

Direktor „Bajke“ gospodin Vukašin Katana nam je u svom govoru objasnio sve planove i ciljeve ove ustanove i naglasio njenu važnosti u ne samo vaspitanju djece, već i formiranju ličnosti.

Osim gospodina Katane publici su se obratili i ugledni gosti, između ostalih i načelnik Opštine Čajniče Goran Karadžić, te predstavnici ministarstava, drugih vrtića.

Program je vodila sjajna Marija Cigale, koja je sjajnom dikcijom, i dočarala istoriju, ali i sav rad, trud i nastojanja čajničke „Bajke“.

Na kraju svečanosti dodjeljene su povelje zaslužnim prijateljima i radnicima vrtića, kao i zahvalnice.

Ono što zaista fascinira jeste posjeta, koja je nadmašila sva očekivanja.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: