Ekskurzija djece iz Bajke

25. јуна 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Djeca čajničkog JPU „Bajka“ u periodu od 18. do 22. juna bila su na eksruziji na planini Zlatibor. Njihovo vrijeme i boravak zanimljivim su učinili animatori i vodič. Novo iskustvo bogatim su učinili posjeta ranču gdje su djeca imala priliku da vide brojne domaće i divlje životinje. Tu su jahali ponije.
Poseban doživljaj predstavlja posjeta Dino-parku gdje su mnogo toga naučili o dinosaurusima počev od reptora pa sve do Ti-reksa.

Obišli su dvorce na naduvanje, zabavne parkove, zip-lajn i slično.

Vukašin Katana direktor vrtića kaže:
„Veliko iskustvo za našu djecu koje im daje neke nove poglede. Ono što takođe treba istaći jeste što je sve ovo jedna velika škola, učenje kroz zabavu i igru. Nadamo se da će ubuduće biti više sličnih ekskurzija, ali i da će se prijaviti više djece, poučenih divnim iskustvom svojih drugara. Prva prilika za to biće septembar kada planiramo ekskurziju na more, ako bude zainteresovanih.“

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,