Srednjoškolski centar „27. Januar“ – Maturanti primili diplome i svjedočanstva

17.06.2019.

ROGATICA – Šezdeset i četiri maturanta, od čega 34 gimnazije opšteg smjera i 30 ekonomskih i poslovno-pravnih tehničara koji su ove školske godine okončali četverogodišnje školovanje u Srednjoškolskom centru „27. januar“ u Rogatici danas su primili diplome i svjedočanstva.

Među njima je 15 učenika koji su sa odličnim uspjehom okončali školovanje. Perjanice su im tri „Vukovca“ – Velimir Ristić, koji je ujedno i učenik generacije, Tijana Razdoljac i Tamara Džatić.

Uz prigodne nagrade uprave Centra najboljim, koje je uručila direktorica Žaklina Lelek, ovom prilikom i načelnik opštine Milorad Jagodić, novčano sa 300 maraka nagradio je učenika generacije. Ostala dva „Vukovca“ nagrađeni su sa po 200, a svi ostali odlikaši sa po 100 maraka.

Pozdravljajući maturante na zadnjem susretu u prostorijama Centra, direktorka Lelek, čestitala im je okončanje ovog dijela školovanja i poželjela da budu zdravi i da im se ispune sve životne i ostale želje, a da se srednjoškolskih dana, profesora i drugara uvijek rado sjećaju.