Crkveni hor Krasnica na osvećenju hrama

08. jula 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Crkveni hor „Krasnica“ iz Čajniča, učestvovaće na osvećenju hrama sv. Kozme i Damjana u mjestu Strahov Dol kod Pljevalja. Osvećenje će se održati 14. jula.

Podsjetimo, Crkveni hor „Krasnica“ učestvovao je u brojnim akcijama prikupljanja sredstava za izgradnju ovog pravoslavnog hrama.

Mr Veronika Vraneš dirigent hora nam je rekla:

„Crkveni hor „Krasnica“ od prvog dana učestvuje u izgradnji crkve sv Kozme i Damjana, a na poziv predsjednika odbora g-dina Žarka Nenezića kome se ovom prilikom zahvaljujemo za sve do sad učinjeno kako lično za hor tako i za naš grad. S toga, zajedno sa G-dinom Nenezić pozivamo Vas da prisustvujete ovoj velikoj svečanosti u slavu naših svetinja, crkvi, manastira.“

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.