Donacija za vrtić „Bajka“

10. јула 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Mikrokreditna organizacija „Mikrofin“ donirala je čajničkom JPU vrtiću „Bajka“ igračke za djecu i veš mašinu.

Kako saznajemo ovo je dio akcije ove Mikrokreditne organizacije koja se sprovodi širom Bosne i Hercegovine.

„Sva djeca, i ona u velikim, i dosta manjim sredinama, poput ove, imaju pravo da im ništa ne nedostaje u dobi kad „upijaju“ znanje i grade od sebe neke velike buduće ljude. Vođeni tol misli odlučili smo da pomognemo jedini vrtić u Čajniču kako bi ovi pametni mališani imali što ugodniji boravak u vrtiću.“, rekao nam je Danko Bašević šef rogatičke filijale „Mikrofina“.

Vukašin Katana direktor „Bajke“ se zahvalio na donaciji i istakao:
„Ovo je hvale vrijedan gest. Nadamo se da će se i drugi privredni subjekti ugledati na „Mikrofin“ i voditi se njihovim politikom društveno odgovorne organizacije. Nama će ovo zaista mnogo značiti i pomoći će nam u daljem radu sa najvećim blagom ovog društva- našom djecom.“

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: