Fudbalski turnir u Ziličini – Pobjednici sa Borika

Tekst: Sreten Mitrović - 15. jula 2019. 058.ba

ROGATICA – Tradicionalni turnir u malom fudbalu između sela, naselja, ulica i privatnih i javnih preduzeća koji je juče, 14. juna, održan povodom 15 godina postojanja i uspješnog rada izletišta Ziličina porodičnog domaćinstva Brkić, okupio je 10 ekipa iz Rogatice, Mokrog kod Pala, Sokoca, Višegrada i Han-Pijeska.

Rogaticu su predstavljale ekipe „RiM“, OGI, Zaganovići i Borike. Iz Han-Pijeska je došla „Željeznica“, iz Višegrada „Ivo Andrić“, a iz Sokoca parfinerija „Zorica“.

Perijavljene ekipe podijeljene su u dvije grupe opd po pet ekipa. Najuspješniji igrali su polufinale i finale uz utakmicu za treće mjesto.

U finalu sastale su se ekipe Borike i parfinerija „Zorica“ i nakon zanimljive igre pobijedili su Boričani sa 3:0. Istrim rezultatom zavrena je i uitakmica za treće mjesto u kojoj su se sastali Zaganovići i „Željeznica“ sa Han-Pijeska.

– Pobjedniku turnira , ekipi Borika, pripala je novčana nagrada od 250 maraka. Drugoplasiranoj ekipi, parfinerija „Zorica“, pripala je nagrada od 150 makara, a trećeplasiranoj gajba „Nektar“ piva, reče vlasnik izletišta Slodoban Brkić u nadi da će novi turnir biti „jači“ i po učešću ekipa i po vrijednosti nagrada.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: