Osma javna debata u okviru projekta ”prEUzmi inicijativu”

17. jula 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Danas je u Čajniču, u Domu kulture ‘Filip Višnjić’ održana 8. javna debata u okviru projekta „prEUzmi“ inicijativu.

Domaćin debate je šef Delegacije Evropske unije u Bosni i Hercegovini i specijalni predstavnik EU, ambasador Lars-Gunar Vigemark, kojem se pridružio Reino Vos, holandski ambasador u BiH i Martin Kačo, slovački ambasador u BiH, te renomirani stučnjaci iz regiona.

Građani su imali priliku da postavljaju razna pitanja koja se tiču Evropske unije. Tako je Čajničane zanimala migranatska kriza, Brexit, finansiranje malih biznisa, pitanja ekologije, moguće donacije i budućnost same Evropske unije. Gosti su iskoristili priliku da posjete Hram uspenja Presvete Bogorodice, te adrenalin park „Cicelj“.
Takođe danas su dodjeljena sredstva u okviru projekta „Zaraditi, a ne dobiti.“
Tako su poljuprivrednu opremu dobili Miloš Đurđević, Vasilije Kuvelja i Miodrag Tadić.

Radi se o traktorima uz koji su dobili freze i plug.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.