Sportisti Čajniča danas putuju na 56. MOSI

03. jula 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Na 56. MOSI Sokolac 2019. putuje 40 čajničkih sportista.

Vođa ekipa iz Čajniča i član skupštine MOSI Nebojiša Obrenović rekao je novinarima da će se Čajničani takmičiti u pet sportskih disciplina i to: fudbal, stoni tenis,planinarstvo, ribolov i biciklizam.

On je dodao da će se u četvrtak 8 jula u fudbalu Čajničani takmičiti protiv Višegrada, sa početkom u 20:30 časova, planinari se takmiče u petak 9 jula, ribolovci u subotu 10 jula,te biciklisti koji prvi put učestvuju na MOSI.

Prema njegovim riječima stonoteniseri su u grupi sa Pribojem, Sokocom i Beranima.

„Pored sportista i moje malenkosti kao člana i vođe na MOSI iz Čajniča ide i predsjednik Sportskog društva u Čajniču Zvonko Šarac“-naveo je Obrenović.

Od 3. do 7. jula 2019. godine Sokolac će po drugi put biti domaćin sportistima 56. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara, tradicionalne smotre, manifestacije sporta i fizičke kulture opština učesnica iz Republike Srpske, Federacije Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Slogan ovogodišnjih igara je „Pokaži se ko si, pobijedi na MOSI.“

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: