Uz 15-godišnjicu poslovanja i rada – Ziličina sprema novi fudbalski spektakl

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 05. jula 2019. 058.ba

ROGATICA – Ugostiteljsko-turistički kompleks „Seoski turizam Ziličina“ kod Rogatice ove godine obilježava 15 godina postojanja i uspješnog rada. Tim povodom, kazuje njen vlasnik Slobodan Brkić, bićeupriličeno nekoliko različitih manifestacija.

U centru pažnje biće ipak tradicionalni turnir u malom fudbalu koji će se održati 14. jula između sela, naselja i ulica u mjestima Sarajevsko-romanijske i Gornjedrinske regije sa najviše jednim registrovanim fudbalerom.

Za razliku od dosadašniih turnira i godina, naovogodišnjem, jubilarnom, turniru mogu učestvovati i javna i privatna preduzeća sa svojim zaposlenim radnicima, pa se stoga očekuje povećan broj ekipa i fudbalera, ali i gledalaca na turniru, kazuje Brkić.

Za učešće na turniru ekipe uplaćuju po 30 maraka kotizacije. Prijave se mogu predavati 14. jula do 10 časova, nakon čega će se izvršiti žrijebanje, odnosno izvlačenje parova.

Najuspješnijoj ekipi pripašće novčana nagrada u visini od 250 maraka. Drugo plasirana ekiupa dobiće 150, a treće plasirana gajbu „Nektar“ piva.

Učesnike turnira i posjtioce, koje organizator poziva da dođu u što većem broju, zabavljaće gitarista Željko Kulašvić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: