Vuk Šubara na košarkaškom kampu na Jahorini

11. jula 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Na kampu „GRAWE three points“ održanom na Jahorini učestvovao je i Vuk Šubara iz Čajniča. Talentovani košarkaš je oduševljen kampom. Kamp u zajedničkoj organizaciji „GRAWE osiguranja“ i Partizana iz Banja Luke okupio je veliki broj djece.

„Prije svega želio bih da se zahvalim organizatoru i promoterima kampa na dobroj organizaciji. Ovo je odlična prilika da mladi košarkaši uzrasta od 6 do 18 godina sastanu na jednom mjestu, treniraju ,razvijaju svoje košarkaške sposobnosti i uz podršku proslavljenih asova. Sve je organizovano na izuzetno profesionalnom nivou. Kamp je proslavio 18 godina rada. Uslovi su fantastični. Ovo je jedno odlično iskustvo što se tiče druženja i prije svega košarke.“ oduševljen je mladi Vuk.

Inače promoteri ovoga kampa kroz njegovu istoriju su bili Divac, Nestorović, Marinković, a ove godine su ti bili Gagić i Janković.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: