Memorijalni turnir „Sekula Ristanović“ održaće se 4. avgusta

02. avgusta 2019. 058.ba

ČAJNIČE – U nedjelju, 4. avgusta ove godine, na Prevrzmi kod Lopte na području opštine Čajniče, održaće se drugi Memorijalni turnir posvećen „Sekuli Ristanoviću“ , uspješnom fudbaleru i igraču visokih kvaliteta iz Čajniča.

Tvorac ovog velelepnog mjesta „kod lopte“ i organizator turnira profesor Branislav Mašić je istakao da je ovo drugi po redu turnir u čast Sekuli, te da na ovaj način čine da se ne zaboravi i vječno živi u njihovim srcima.

Profesor je dodao da je Sekula bio najuspješniji fudbaler Istočne regije, borac bez greške, dobar tehničar i igrač visokih kvaliteta, koji je dugo igrao za Radnički iz Goražda, prošao je probu kod Ribara za Željezničar iz Sarajeva, te igrao dugo za Stakorinu i ostavio za sve njih neizbrisiv trag.

Ovim putem Profesor Mašić poziva sve da dodju i svojim prisustvom uveličaju ovaj dogadjaj, koji takodje ima za cilj jedno veliko druzenje omladine i ljudi.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.