Završen turnir u basketu 3 na 3

25. avgusta 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Velikogospojinske svečanosti uveliko traju. Juče je održano u takmičenje u basketu 3 na 3 na novom terenu kod nekadašnjeg hotela „Turist“.

Iako je kiša prijetila da poremeti takmičenje to se na sreću nije desilo.

Prvo mjesto je zauzela ekipa Kafana „Biblioteka“ koja je u finalu bila bolja od „ČakiČoki burgera“.

Treće mjesto je zauzela DOO „Vinea“.

U pauzama između mečeva održana su dva takmičenja u šutiranju trojki. Kod odraslih najprecizniji je bio Miloš Đurđević.

U takmičenju za dječake i djevojčice, djevojčice ovaj put nisu bile zainteresovane pa su se nadmetali samo dječaci. Najbolji je bio Mihajlo Perendija koji je u finalnom okršaju nadmašio Nemanju Vojnovića.

„Bilo je uzbudljivo. Ispočetka nisam mogao da uhvatim ritam, jer je nov obruč, malo „tvrd“, ali kasnije je išlo lakše. Čestitam i Nemanji na borbi do poslednjeg puta. Bio sam što se kaže bolji „za dlaku“. Nadam se da će biti još dosta sličnih takmičenja za nas mlađe.“, izjavio je mladi Perendija.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.