Završena sportska takmičenja

28. avgusta 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Juče su u Balon sali završena sportska nadmetanja ovogodišnjeg izdanja Velikogospojinskih svečanosti.

U finalu veterana ekipa „Stakorine“ je deklasirala ekipu „Kamena“ čak sa 8-1. Najbolji igrač turnira je Bogoljub Bato Dačević, najbolji golman je Slaviša Drašković, a najbolji strijelac Brane Tomić.

Ipak najviše pažnje je privuklo finale dječaka u kojem su se takmičile ekipe sastavljene od podmlatka FK Stakorina, „Real Madrid“ i „Barselona“. Slavio je „Real Madrid“ nakon boljeg izvođenja penala. Istakli su se golmani Srđan Leković i Filip Janjić.

„Evo za ova tri dana vidjeli smo dosta lijepih poteza i dosta mladih nada. Moja ekipa je nizala pobjedu za pobjedom. Mogu se pohvaliti da za čitava tri dana turnira nismo primili niti jedan gol. Borili smo se lavovski i svi smo htjeli to prvo mjesto. Da nije bilo mojih saigrača Ognjena, Gorana, Sergeja i Nikole, naravno ovo ne bi bilo moguće postići.“, rekao nam je Luka Klisura, kapiten čajničkog Reala.

Takođe održana su takmičenja u bacanju kugle, navlačenju konopca i skoku u dalju iz mjesta.

Kuglu je najviše bacio Njegoš Perišić., najduže je skočio Ljubiša Šubara, a u navlačenju konopca najjači je bila ekipa „Crni vrh“

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.