Donacija Slovačke ambasade čajničkom Crvenom krstu

26. septembra 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Ambasada Slovačke u Bosni i Hercegovini donirala je opštinskoj organizaciji crvenog krsta kamion odjeće, higijenskih sredstava i igračaka. Kako saznajemo u narednom periodu počeće se sa djeljenjem pomoći ugroženim, te socijalno potrebitim.

Sekretar opštine organizacije Milojka Raković nam je rekla:
„Želimo da izrazimo zahvalnost Ambasadi Slovačke i Slovačkom narodu na ovom divnom i hvale vrijednom gestu. Ovu donaciju ćemo da koristimo u pružanju pomoći svim licima na teritoriji naše opštine kojima je ta pomoć neophodna i potrebna. U narednom periodu počećemo distribuciju muške i ženske odjeće za zimu, kao i higijenskih sredstava te igračaka za djecu.

Nadam se da će se ovim humanim i prije svega ljudskim gestom voditi i drugi ljudi, organizacije, svi oni koji mogu pomoći. Svaka pomoć je uvijek dobro došla kada treba pomoći one koji imaju manje sreće od nas. Još jednom veliko hvala našoj braći Slovacima.“

Istovaranje donacije pomogli su učenici SŠC „Petar Petrović-Njegoš“

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.