Donacija za vrtić

17.09.2019.

ČAJNIČE – Djecu čajničkog JPU vrtića “Bajka”, kao i zaposlene prijatno je iznenadila donacija mladog privatnika Ratomira Čepića.

Čepić je “Bajci” poklonio TV uređaj sa ravnim ekranom, kao i veću količinu igračaka neophodnih u kreativnom radu sa djecom.

Direktor Vukašin Katana se zahvalio na ovom divnim poklonima i dodao:
“Prijatno sam iznenađen, da ne kažem šokiran ovim divnim i hvale vrijednim gestom. Nadam se da će se i drugi ugledati na ovog mladog, dobrog čovjeka i da će se povesti njegovim primjerom. Još jednom mu se iskreno i od srca zahvaljujem.”

Ratomir Čepić ističe da mu je bilo zadovoljstvo, i takođe se nada da će i drugi imati sličnih akcija:
“Pa ništa, osjećao sam potrebu da moram da pomognem djeci i gradu, a najbolje je od najmanjih da krenemo. Drago mi je da sam vidio djecu nasmijanu, i da je moja ćerkica uspjela sa njima da se poigra sa igračkama. To je sve. Takođe želio bih da iskoristim priliku da najavim još neke akcije humanitarnog karaktera. Prije svega uskoro ćemo imati žurku prikupljanja pomoći za ovog dečka Živkovića, koje je potrebno 30.000 eura za operaciju. Bićete svi na vrijeme informisani o tome.”

Zaista raduje kada vidimo da humanost i društvena odgovornost u Čajniču još uvijek živi. Nadamo se da će i drugi da se povedu ovim primjerom, jer kako i sam Čepić reče, nije sve u uzimanju i zaradi, već je potrebno i davati i pomagati.