Heleni Gavran za liječenje potrebna pomoć humanih ljudi

Radio Foča - 22. septembra 2019. 058.ba

FOČA – Četvorogodišnja Helena Gavran, koja je porijeklom iz Foče a danas živi u Beogradu, teško je bolesna, a za njeno ozdravljenje potrebna je pomoć dobrih i humanih ljudi.

Naime, Helena je najstarija od tri sestre. Njen život se promijenio jednog momenta kada počinje svakodnevno da povraća, postaje pospana, razdražljiva, ljuta, odbija da jede, a sve se to pripisuje njenoj ljubomori prema tek rođenoj trećoj sestri. Njene mučnine i patnja traju mjesec dana, a nakon tog 17. avgusta ove godine ljekari Kliničkog centra Srbije dijagnostifikovali su joj hidrocefalus. Ona tog dana ostaje u bolnici na odjeljenju neurohirurgije gdje porodici saopštavaju da Helena pored hidrocefalusa ima tumor na malom mozgu. Već sutradan je prvi put operisana, a nakon toga je uslijedila još jedna operacija. Ona iz obje izlazi kao pravi mali heroj, sa osmjehom na licu, kao što je i od rođenja bila nasmijana, vesela i vedra. Tumor je maligni (meduloblastom IV gradus) i zato je Heleni hitno potrebna pomoć za dalje liječenje na klinici u Parizu.

Porodica nema mogućnosti da obazbijedi dovoljan iznos novca za nastavak liječenja male Helene na klinici u Parizu, koje joj je neophodno da bi ozdravila, te im je potrebna pomoć dobrih i humanih ljudi, kako bi mala riđokosa djevojčica iz ove borbe izašla kao pobjednik.

Humani ljudi iz inostranstva (stanovnici izvan Srbije i Švajcarske) sredstva za pomoć Heleni Gavran mogu uplatiti na devizni Iban račun njenog oca Radovana Gavrana koji je rođen u Foči, gdje je završio osnovnu i srednju školu, nakon čega se zbog zaposlenja preselio u Beograd.

Broj Iban računa u Komercijalnoj banci AD Beograd:

RS35205903102694327813

SWIFT kod: KOBBRSBG

Novčana pomoć uplaćuje se u evrima.

Zbog skupih troškova uplate novca na devizni račun u Srbiji, sredstva za pomoć u liječenju Helene Gavran iz BiH mogu se od uplaćivati na žiro račun u Novoj banci.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.