Humanitarna žurka u Čajniču

27. septembra 2019. 058.ba

ČAJNIČE – U organizaciji Ratomira Čepića i njegovog kluba „Cartier“ 29.9. biće organizovana humanitarna žurka u cilju prikupljanja novčanih sredstava za operaciju Čajničanina Predraga Živkovića.

Predrag Živković se povrijedio na poslu i povreda nikad nije sanirana kako treba. Zbog toga mu je potreban hirurški zahvat koji košta oko 30.000 eura.

„Meni je zaista žao što je dečko imao taj nesrećan slučaj i da je došlo do ovoga. Mi želimo da svojim malim djelom njemu da pomognemo puno. Sa svojom ekipom konobara Milan Baturan, Anđela Obradović, Dimitrije Radović, Ognjen Ristanovic, Njegoš Živković, i menadžerom Žarkom Djokovićem želimo napraviti žurku od koje će sva zarada da se donira Predrag. Hvala i Arseniju Skoku koji je zadužen za pravljenje postera. Dođite svi i pomozimo koliko možemo. Naše malo može biti puno.“, rekao nam je Ratomir Čepić.

Ovo je zaista velika prilika da Čajničani pokažu još jednom koliko mogu biti veliki u humanosti.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.