Održan 11. narodni sabor „Kod lopte“

02. septembra 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Na jučeršnjem narodnom saboru „Kod lopte“ na Prevrzmi, održalo se niz sportsko kulturnih dogadjaja. Održana su takmičenja u malom fudbalu a ovogodišnji pobjednik bila je ekipa „Kamen“, u takmičenju navlačenja konopca ponovo je trijumfovala ekipa „Kamen“. U disciplini bacanje kugle najviše je bacio Petronić Darko. U skoku u dalj prvo mjesto pripalo je Ljubiši Šubari dok je u trci u vrećama prvo mjesto osvojio Nikola Tošić u konkurenciji za starije, a u konkurenciji za mladje do 15 godina prvo mjesto pripalo je Šubari Sandri.

Svi pobjednici su nagradjeni prigodnim nagradama.

Ove godine u odnosu na prethodne godine posjećenost sabora je bila mala-rekao je profesor Brane.

On je dodao da se nada da će sledeća godina biti bolja:
„Ovim putem on je istakao da je zabavni program za koji se pobrionuo Zoki Bend bio odličan, te da je usluga Bratić kompanije iz Srpskog Goražda takođe bila izvanredna.“

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.