Fantastične karatiskinje Nipona

14. oktobra 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Karate klub „Nipon“ iz Čajniča učestvovao je na turniru „Kup Srbije“ koji je u nedelju održan u Arilju.

Nastup je bio više nego odličan. Osvojene su čak 4 medalje u mlađim kategorijama, od čega je jedna zlatna, jedna srebrna, a dvije bronzane.

Jelena Ristanović je osvojila bronzu u katama, a Marija Šubara srebro.

Jana Obradović je osvojila zlato u katama i bronzu u borbama.

Trener Mladen Radović ističe da je izrazito zadovoljan, pogotovo jer su sve tri dobile poziv na širi spisak u reprezentaciju Srbije za Svjetski kup koji će se održati od 14.11. ove godine. Radović kaže:
„Ovo je plod odličnog rada ove djece. Mnogo se trude i rade. Ne samo one već i ostali koji nisu uzeli medalje, ali sigurno hoće drugi put.“

Marija Šubara koja je bila druga u katama kaže:
„Ovo je super iskustvo. Nadmašila sam svoja očekivanja. Nadam se da će ubuduće biti još medalja, svakako ću se još više truditi.“

Jana Obradović je osvojila dva odličja. Bronzu je osvojena u borbama, a zlato u katama. Jana se zahvaljuje treneru i čestita drugaricama iz ekipe i dodaje:
„Puno mi znači ovaj uspjeh. Baš kao i mojoj porodici koju ovom prilikom pozdravljam. Trudim se da budem još bolja i upornija. Nadam se da je ovo tek početak i da će medalja biti još više. Motiva uvijek imam.“

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.