Održan Jesenji vašar – posjetioci oduševljeni

12. oktobra 2019. 058.ba

ČAJNIČE – Petak je bio dan za Jesenji vašar. I to kakav. Plato ispred Doma kulture „Filip Višnjić“ ugostio je do sada neviđen vašar.

Djeca i vaspitači JPU dječiji vrtić „Bajka“ priredili su mali Jesenji vašar na kojem su nam predstavili svoje radove. Posjetioci su bili oduševljeni, a djeca su pokazala da su ozbiljnija i kreativnija od svih nas odraslih.

„Puno mi je srce. Ovo je nešto što se prvi put dešava u našem gradu. Biti dio ovoga ne divan osjećaj.“ rekla nam je vaspitačica Suzana Sefer.

Cijene nisu bile naznačene, ali svi su mogli da za simboličan iznos kupe bilo šta što je bilo u ponudi malih majstora.
Prikupljena sredstva biće iskorišćena za kupovinu edukativnih igračaka.

„Svi, koji sa vrtićem imaju bilo kakvog dodira, znaju da je septembar mjesec adaptacije i privikavanja djece. A danas smo posebno ispunjeni zadovoljstvom što smo i pored svega toga uspjeli da još jednom predstavimo našu ustanovu i naš divni posao, na pravi način. Hvala svima koji su danas došli, hvala mamama koje su sa nama družile i stvarale na radionici.“, rekla nam je vaspitačica Marija Cigale.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.