Studentski dom dobio teren za košarku

Radio Foča - 15. oktobra 2019. 058.ba

FOČA – Kako bi poboljšali studentski standard i omogućili studentima da se bave i sportskim aktivnostima, uprava Studentskog doma u Foči napravila je teren za košarku koji je danas predat studentima na korištenje.

Na zahtjev predstavnika studenata u Studentskom parlamentu Studentskog doma Foča uprava ovog doma pored objekta u kojem su smješteni studenti fočanskih fakulteta vlastitim sredstvima napravila je teren za košarku, a planiraju izgradnju i ostalih sadržaja za bavljenje sportskim aktivnostima .

Zamjenik predsjednika Studentskog parlamenta Studentskog doma u Foči, Nemanja Ilić kaže da studentski standard u Foči raste, te smatra da će studentima sada biti lakše da se kroz fizičke aktivnosti relaksiraju.

Direktor Studentskog doma, Srđan Drašković je zadovoljan saradnjom sa studentima i njihovim predstavnicima i ističe da Studentski dom u Foči posluje pozitivno, što im, kako kaže, daje mogućnost da podržavaju sve prijedloge koji su usmjereni na poboljšanje studentskog standarda.

On je za sledeću godinu najavio i ugradnju reflektora kako bi studenti i ostali posjetioci novoizgrađenog košarkaškog terena mogli da igraju košarku i u večernjim satima.

Da bi studenti imali mogućnost da treniraju i žive zdravim načnom života, a u cilju adekvatne relaksacije nakon višečasovnog učenja, studentski predstavnici i uprava Doma planiraju i izgradnju sprava za trening na otvorenom, a naredna zajednička aktivnost im je sledeće sedmice kada organizovano putuju u Beograd na Međunarodni sajam knjige, za šta je uprava Studentskog doma obezbijedila dva autobusa.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.